Om Os

Barbiksen.dk 

Barbiksen.dk sælger kvalitets barudstyr til hele Danmark, både private og erhverv.
Vi startede BarBiksen.dk fordi vi selv gik og ledte efter ordentligt barværktøj til en god pris. Derfor finder du kvalitetsprodukter hos os som vi selv kan stå inde for og bruger når vi skal lave cocktails.
Barbiksen.dk er en del af HPP E-commerce ApS, en virksomhed der arbejder seriøst med drift af webbaserede handelsløsninger.  
Vi er til at få fat på! - skriv til os på mail eller ring.

 Peter og Henrik

Bag BarBiksen.dk finder Peter Pedersen og Henrik Pedersen.

 

Henrik Pedersen

”Jeg synes historien om især selvfølgelig de klassiske cocktails. Min ynglings cocktail lige nu må være Ramos Gin Fizz. Det er også blevet muligt at give denne cocktail sit eget twist med de nye muligheder indenfor ginverdenen”

 

Peter Pedersen

”De finurlige ingredienser og specielle smage synes jeg er sjovt ved cocktailuniverset. Det er nok også derfor at Aviator står højt på min personlige cocktail rangliste lige nu”

 

 

Lever dine produkter, eller vores service, ikke op til forventningerne?

Såfremt vores service, eller vare, ikke lever op til dine forventninger beder vi dig tage kontakt til os hurtigst muligt, så vil vi sørger for at rette op på skaderne, så hurtig så muligt. Har du en klage over en vare eller tjenesteydelse, som du har købt hos os, kan du klage til konkurrence og forbrugerstyrrelsen. Du kan klage til Center for Klageløsning online via www.forbrug.dk. Bemærk, at denne service kun kan benyttes af privatpersoner. Virksomheder kan derfor ikke benytte denne klageinstans. Du kan også klage via EU-kommissiionens online klageløsning. Dette er særlig relevant, hvis du har bopæl i et andet EU-land. Denne form for klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@barbiksen.dk Dette gælder ligeledes kun for privatpersoner.

 

Kontaktoplysninger

Mail: kontakt@barbiksen.dk

Telefon : +45 91977680

 

Adresse

HPP E-Commerce ApS

Holmen 8, Magleby

4672 Klippinge

Eventuelle returpakker bedes sendt til lageradressen ovenfor