• Månedens Cocktail - Manhattan
  Månedens Cocktail - Manhattan
  390 Views Liked

  En rigtig klassiker. Manhattan cocktailen er en af de gamle, tilbage fra 1870erne og nærmest opfundet af Winston Churchills mor. 

  Read More
 • Ginger Beer
  Ginger Beer
  217 Views Liked

  Brygget men ikke en øl, og slet ikke brygget. Denne mixer bliver ikke brugt mange steder men i Moscow Mule og Dark'n'stormy ville den slet ikke kunne erstattes. 

  Read More
 • Månedens cocktail - Moscow mule
  Månedens cocktail - Moscow mule
  887 Views Liked

  Historien om oprindelsen af Moscow mule synes jeg er lidt kedelig, men hvad værre er så blev historien betvivlet 60-70 år senere af en endnu mere kedelig anekdote. Men på trods af den kedelige historie så har vi her en drink som er alt andet end kedelig.  

  Read More
 • Opskrift Moscow mule
  Opskrift Moscow mule
  229 Views Liked

  Moscow mule er utrolig nem at lave og den smager altid godt. Dejligt forfriskende og med lidt bid. Husk at det meste af drinken er ginger beer så kvaliteten af denne afgøre meget af smagen.

  Read More
 • Bog anmeldelse: Cocktails og drinks
  Bog anmeldelse: Cocktails og drinks
  352 Views Liked

  Her er en god bog til nem indførsel i cocktailens verden. Skrevet i et let og sjovt sprog. Det går dog ikke ud over kvaliteten af indholdet. Brug den som hyggelæsning eller ”håndbog”. Jeg giver den 4 cocktailglas. Læs i opslaget hvorfor :) 

  Read More
 • Opskrift - Barbiksens Nissehue.
  Opskrift - Barbiksens Nissehue.
  238 Views Liked

  BarBiksens første cocktail. Her er skøn julecocktail opfundet af os.  Alt det bedste fra julen, Klementiner, nelliker og bourbon. 

  Read More
 • Opskrift - Espresso Martini
  Opskrift - Espresso Martini
  122 Views Liked

  Dejlig nem opskrift på Espresso Martini, med små husmor fif til at lette rengøringen :)

  Read More
 • Juletilbud i BarBiksen
  Juletilbud i BarBiksen
  145 Views Liked

  Hvad er det bedste vi kan gøre Ved barbiksen’s julestue blev de to ”meget kloge” direktører enige om at de virkelig vil have et tilbud her til jul du ville kunne bruge til noget. Så derfor har vi sat taget vores flotteste shaker sæt og fjernet næsten 30 % af prisen. Det er et tilbud der er til at forstå. Og da sættet allerede kommer i en flot kasse skal du bare sætte en sløjfe på. Og husk at hos barbiksen får du hele 30 dages fuld returret og køber to sæt er den ellers normalt lave...

  Read More
 • Månedens cocktail - Espresso martini
  Månedens cocktail - Espresso martini
  320 Views Liked

  Her er den korte historie om månedens cocktail Espresso martini. Derfor er detmåske også desto mere imponerende at den allerede er at finde på top 10. Som altid er det er en kort fortælling om hvor den kommer fra små tips til hvordan man laver en god version

  Read More
 • Månedens Cocktail - Mojito
  Månedens Cocktail - Mojito
  205 Views Liked

  Månedens Cocktail historie om Mojitoen, fortæller også om pirater og Nobelpris vindere.  Jeg giver også et lille fif til en god Mojito

  Read More
 • Velkommen til bloggen
  Velkommen til bloggen
  177 Views Liked

  Her er lidt omkring hvad månedens cocktail handler om og en lille cliffhanger på hvad der er i vente. Kom gerne med kommentarer til opslag og egne anekdoter. Det kunne være så sjovt!

  Read More
Showing 1 to 11 of 11 (1 Pages)