Om Os

Barbiksen.dk 

Barbiksen.dk sælger kvalitets barudstyr til hele Danmark, både private og erhverv. Vi har sat alt ind på at give så skarpe priser som muligt, så du som bartender kan få en veludstyret bar, til en overkommelidt pris. 

Barbiksen.dk startede som en ide, da vi som bartendere manglede et godt sted at købe barudstyr. Vi brugte mange timer selv på at købe fra forskellige leverandører og valgte så tilslut selv at importere barværktøj, mudlere, shakere og hvad der ellers høre til i en rigtig hjemmebar. Vi har nu solgt barudstyr i en del år - vores udstyr og sortiment udvides løbende og vi høre gerne hvis du har andre produkter i tankerne - så kan vi helt sikkert skaffe barudstyret hjem. 

Barbiksen.dk er åbnet som en underafdeling af Dansk Eventservice Aps. Dansk Eventservice er en omfangsrig virksomhed inden for eventbranchen hvor vi arbejder med alt lige fra konfirmationer, firmafester, bryllupper og runde fødselsdag til firmaudflugter og oplevelser i og med naturen - f.eks. madlavning over bål, klatring, adventurerace og gådefulde udfordringer i skoven. Dansk Eventservice driver også Lejfesttelt.dk - som er totalleverendør inden for produkter til fester og events - Vi er altså specialister i at klæde folk godt på, når de står overfor livets fest. 

Vi er til at få fat på! - Både på telfonen og pr mails. Vi besvare mails inden for 24 timer på hverdage, men oftest før. 

Lever dine produkter, eller vores service, ikke op til forventningerne?
Såfremt vores service, eller vare, ikke lever op til dine forventninger beder vi dig tage kontakt til os hurtigst muligt, så vil vi sørger for at rette op på skaderne, så hurtig så muligt. 

Har du en klage over en vare eller tjenesteydelse, som du har købt hos os, kan du klage til konkurrence og forbrugerstyrrelsen. Du kan klage til Center for Klageløsning online via www.forbrug.dk. Bemærk, at denne service kun kan benyttes af privatpersoner. Virksomheder kan derfor ikke benytte denne klageinstans.

Du kan også klage via EU-kommissiionens online klageløsning. Dette er særlig relevant, hvis du har bopæl i et andet EU-land. Denne form for klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@barbiksen.dk Dette gælder ligeledes kun for privatpersoner.

Kontaktoplysninger

Telefon, alle hverdage mellem klokken 10:00 og 16:00: 50585043
Mail: kontakt<snabela>barbiksen.dk


Adresse

Dansk Eventservice ApS
CVR: 34603006
Ejby Industrivej 28E
2600 Glostrup 

Eventuelle returpakker bedes sendt til lageradressen i København/Glostrup